Drie Michelinsterren in één menu gecombineerd.
​
Dat is wat Fifty One Haspengouw, in samenspraak met Altermezzo, Magis en Mijlpaal graag aan u voorstelt in deze minder mobiele Coronatijd.
Bovendien wordt het geheel georganiseerd ten voordele van de goede doelen van
Fifty One Haspengouw namelijk de jeugdverenigingen Tongeren KSA en VKSJ Basiliek en
Klavertje Vier te Bilzen.
Een waardige opvolger voor MosselOne 21 dat jammer genoeg ook dit jaar niet kan
plaatsgrijpen. Wij zijn niettemin bijzonder blij u het alternatief “Mixing the stars” te kunnen
voorstellen.
​
De menu’s zijn af te halen* of kunnen gebracht* worden op 16.04 en 17.04 eerstkomend.
Prijs: 60€ per persoon
​
​
Deze unieke driesterrenmenu ziet er als volgt uit:
​
Hapje: “Ganache van ganzenlever”
Rabarber – crumble – dry aged beef.
By Mijlpaal
Voorgerecht: “Noordzeekrab”
Koolrabi, yuzu, dille
By Altermezzo
​
Hoofdgerecht: “Kalfsfilet”
Tuinboon / bimi / daslook
By Magis
Nagerecht: “Framboos”
Gezouten karamel – pistache – citroen
By Mijlpaal
​
​
Bestellingen afgesloten!
*Levering: in regio Tongeren, Bilzen, Riemst en Hoeselt aan 15€ per adres.
​
*Afhaallocatie: